CASTROL GTX ULTRACLEAN 10W-40 A3/B4 (1 L) Motorolaj

CASTROL GTX ULTRACLEAN 10W-40 A3/B4 (1 L) Motorolaj
2 720 Ft
Egységár: 2 720 Ft/Liter

CASTROL GTX ULTRACLEAN 10W-40 A3/B4
CASTROL GTX: KIVÁLÓ MOTORVÉDELEM AZ OLAJISZAP ELLEN, A HOSSZABB MOTORÉLETTARTAM ÉRDEKÉBEN

A mostoha vezetési körülmények, például a nagy forgalom, a kedvezőtlen időjárás és az olajcsere intervallumának túllépése miatt vastag, kátrányszerű anyag halmozódhat fel a motorban – ez az olajiszap. Ha ezt nem kezelik, a motor teljesítménye, végül pedig az élettartama is jelentősen csökkenhet.
A Castrol GTX motorolajat kifejezetten arra fejlesztették, hogy megakadályozza az olajiszap káros felhalmozódását, csökkentse az olajlerakódást, és napi szintű motorvédelmet biztosítson.
Tisztán tarthatja a motort és meghosszabbíthatja az élettartamát, ha a megfelelő olajat választja Castrol GTX termékcsaládból a következő olajcseréhez.
Új Castrol GTX ULTRACLEAN olajunk az eddigi legtisztább GTX. Segít meghosszabbítani a motor élettartamát, hogy Ön jobban uralhassa napjaink kihívást jelentő körülményeit.

CASTROL GTX ULTRACLEAN – A MOTOROLAJ, AMELY 50%-KAL TISZTÁBBAN TARTJA A MOTORT*
A Castrol GTX ULTRACLEAN termékkel a Castrol olyan motorolajat kínál, amely meghosszabbítja a motor élettartamát azáltal, hogy a szigorú ipari határértékeknél* akár 50%-kal jobb iszap elleni védelmet kínál.
*Az API SN Seq. határértékeihez képest. VG olajiszap lerakódás teszt határértékeihez képest

Előnyök:
50%-kal jobb iszap elleni motorvédelem a szigorú ipari szabványokhoz képest*
Fokozott védelem a viszkozitás és a hőlebomlás ellen
Kiváló védelem a nagy hőmérsékleten történő lerakódások ellen
Kiváló minőségű alapolajok és kopásgátló adalékanyagok, amelyek segítenek meghosszabbítani a motor élettartamát
*50%-kal hatékonyabb motortisztítás, mint az ipari határérték, amelyet az API SN Seq. VG olajiszap-lerakódási teszten mért

MINŐSÍTÉSEK
SAE 10W-40
ACEA A3/B3, A3/B4
API SL/CF
229.1 MB-jóváhagyás
VW 501 01/ 505 00
Megfelel a következő szabványoknak: Fiat 9.55535-D2/G2
RészletekCastrol GTX Ultraclean 10W-40 A3/B4

a szintetikus technológia meghosszabbítja a motor élettartamát


Termékleírás

A Castrol GTX világszerte a legelismertebb motorolajok közé tartozik.
Több mint egy egyszerű motorolaj, egy folyékony mérnöki műalkotás.
Napjaink gyorsan változó világa egyre nagyobb kihívásokat támaszt a motorokkal szemben. Az esetenként rossz minőségű üzemanyag, a magas környezeti hőmérséklet és a mostoha forgalmi feltételek fokozhatják az iszapképződést amely lerövidítheti a motor élettartamát. Az olajiszap egy ragacsos lerakódás amely a motor különböző részein, így a létfontosságú olajelosztó csatornákban is kialakulhat. Elzárhatja az olaj útját, megszűnhet a motor kenése és védelme.
A szintetikus technológiával készülő Castrol GTX Ultraclean kiemelkedő teljesítményt nyújt. Kettős hatású formulája feloldja a régebben lerakódott olajiszapot és védelmet nyújt az iszap újbóli lerakódásával szemben így nagyobb mértékben megfelel napjaink fokozódó kihívásainak.
Hosszabbítsa meg a motorja élettartamát, válassza a Castrol GTX Ultraclean motorolajat.


Alkalmazási terület

A Castrol GTX Ultraclean 10W-40 A3/B4 mindazon benzin- és dízelüzemű gépkocsi motorhoz alkalmazható amelyekhez a gyártómű ACEA A3/B4, A3/B3, API SL/CF vagy korábbi minősítésnek megfelelő SAE 10W-40 viszkozitási osztályú motorolaj használatát ajánlja.


A Castrol GTX Ultraclean 10W-40 A3/B4 azokhoz a motorokhoz is alkalmazható amelyekhez MB-Approval 229.1, VW 501 01/ 505 00 vagy a Fiat 9.55535-D2, Fiat 9.55535-G2 jóváhagyású motorolaj használatát írják elő

Kérjük vegye figyelembe a kezelési kézikönyvben a kenőanyagokra vonatkozó követelményeket.


Előnyök A Castrol GTX Ultraclean: az iparági követelményeket 50 %-kal meghaladó mértékű védelmet nyújt az iszapképződéssel szemben* fokozott szintű védelmet nyújt a besűrűsödéssel és az olaj öregedésével szemben magas szintű védelmet nyújt a magas hőmérsékleten képződő lerakódások kialakulásával szemben a minőségi alapolajok és a kopásgátló adalék hozzájárul a motor élettartamának meghosszabbításához

* 50 %-kal tisztább a motor mint az API SL minősítéshez előírt Seq. VG iszaposodási teszt határértéke

Minősítések és jóváhagyások

ACEA A3/B3, A3/B4 API SL/CF Meets - Fiat 9.55535-D2/G2, MB-Approval 229.1 VW 501 01/ 505 00

 


Adatok
Cikkszám
CAGTXUCLEAN10W40A3B41
Tömeg
1 kg/db