CASTROL Magnatec Stop-Start 0W-30 D FORD (4 L) Motorolaj

CASTROL Magnatec Stop-Start 0W-30 D FORD (4 L) Motorolaj
15 560 Ft
Egységár: 3 890 Ft/Liter
Castrol MAGNATEC STOP-START 0W-30 D Védelem a Stop-Start üzemből eredő kopással szemben
Termékleírás Napjainkban a szokásos módon használt személyautók évente átlagosan 18 ezer alkalommal indulnak el és állnak meg. A forgalmi dugókban való állás és várakozás mikroszkópikus méretű kopást okoz a motorban.

A legújabb iparági tesztek tanúsága szerint az új Castrol MAGNATEC STOP-START 0W-30 D használatával a Stop-Start üzemmódból eredő kopás számottevően mérsékelhető*.

Az új Castrol MAGNATEC STOP-START 0W-30 D egyedi összetételű molekulái rendkívüli tapadási képességük révén ellenálló kenőfilmet hoznak létre így a Stop-Start üzem minden kritikus szakaszában azonnal készek a védelemre.

Castrol MAGNATEC STOP-START 0W-30 D. Azonnali védelem az indítás pillanatától. Minden egyes indításnál.

*Az iparági OM646LA teszt alapján
Alkalmazási terület A Castrol MAGNATEC Stop-Start 0W-30 D azokhoz a Ford gépkocsikhoz alkalmazható amelyekhez a gyártómű Ford WSS-M2C950-A jóváhagyású SAE 0W-30-as viszkozitási osztályú motorolaj használatát írja elő..
Előnyök A Castrol MAGNATEC STOP-START 0W-30 D egyedi összetételű molekulái: Az olaj lefolyása után is tapadnak a motor felületeire Rendkívül erős kenőfilmet hoznak létre amely a stop-start üzem minden kritikus időszakában és azt követően is védelmet nyújt Bizonyítottan csökkentik a stop-start üzemből eredő kopást


Minősítések és jóváhagyások Meets - Ford WSS-M2C950-A

Adatok
Cikkszám
CAMAGNAS-S0W30D4
Tömeg
4 kg/db