Castrol Power 1 4T 10W-40 (1 L) Motorkerékpár olaj

Castrol Power 1 4T 10W-40 (1 L) Motorkerékpár olaj
3 240 Ft
Egységár: 3 240 Ft/Liter

Termékleírás
A Castrol Power 1 4T 10W-40 a legkorszerűbb négyütemű motorkerékpárok követelményeinek is megfelelő magas teljesítményszintű, rész-szintetikus motorolaj. A Castrol Power 1 4T fejlesztése során elsősorban a felhőtlen motorozás örömét tartottuk szem előtt. Az olaj egyedi összetétele mindenkor lehetővé teszi a csúcsteljesítmény kifejtését és a tartósan magas fordulatszámon való motorozást, ezzel kézzelfogható előnyt nyújt más motorolajokkal szemben. A Castrol Trizone TechnologyTM kompromisszumoktól mentes védelmet biztosít. A Castrol Power 1 4T mérsékli a motor belső súrlódási veszteségeit és garantálja az olajfűrdős kuplungok optimális működését, így mindenkor hatékony erőátvitelt biztosít.
Castrol Power 1 4T - kifogástalan teljesítmény.


Alkalmazási terület
A Castrol Power 1 4T 10W-40 optimális teljesítményt és védelmet biztosít. Az API SJ és JASO MA2 minősítésű motorolajat igénylő korszerű motorkerékpárokhoz alkalmazható.


Előnyök
- Korszerű alapanyagok felhasználásával készül.
- Fokozott gyorsulást és gyors gázreakciót eredményez
- gyors átolajozást biztosít és mérsékli a motor súrlódási veszteségeit
- A Trizone TechnologyTM a motor, a kuplung és a váltó részére egyaránt kompormisszumoktól mentes védelmet nyújt
- A Castrol Power 1 4T 10W-40 tesztekkel igazoltan 6.9 %-kal kedvezőbb gyorsulást tesz lehetővé mint a piacon lévő 20W-50-es motorolajok

Minősítések és jóváhagyások
API SJ
JASO MA2
Részletek

Adatok
Cikkszám
CAPOW14T10W401
Tömeg
1 kg/db