CASTROL Power 1 Racing 4T 10W-50 (1 L) Motorkerékpár olaj

CASTROL Power 1 Racing 4T 10W-50 (1 L) Motorkerékpár olaj
4 290 Ft
Egységár: 4 290 Ft/Liter

Termékleírás
A Castrol Power 1 Racing 4T 10W-50 a korszerű négyütemű motorkerékpár motorok követelményei alapján fejlesztett teljesen szintetikus motorolaj. Használatával javul a gyorsulás, a teljesítmény akár az üveghangig forgatott motoroknál is teljes egészében kiaknázható. A Power 1 Racing 4T 10W-50 gyártási technológiájához a Castrol hosszú évekre visszatekintő és rendkívül eredményes verseny tapasztalatait vettük alapul. Az olaj a legszélsőségesebb terhelések esetén is kifogástalan kenőfilmet alkot, gyorsan eljut a kritikus kenési pontokra és mérsékli a belső súrlódást A Castrol Power 1 Racing 4T 10W-50-et elsősorban azoknak a motorosoknak ajánljuk akik szeretik a határon való motorozás élményét. A kifogástalan gyorsulás és teljesítmény a gázmarkolat minden mozdulatánál rendelkezésre áll. A Castrol Trizone TechnologyTM által nyújtott előnyök kifogástalan védelmet garantálnak. Castrol Power 1 Racing 4T - kifogástalan teljesítmény a legszélsőségesebb körülmények mellett is.


Alkalmazási terület
A Castrol Power 1 Racing 4T 10W-50 mindazon nagyteljesítményű négyütemű sportmotorhoz kifogástalanul alkalmazható amelyekhez a gyártómű API SL vagy JASO MA2 minősítésű SAE 10W-50-es viszkozitási osztályú motorolaj használatát ajánlja.


Előnyök
- A Trizone TechnologyTM előnyeit nyújtó teljesen szintetikus motorolaj négyütemű motorkerékpár motorokhoz
- Kivételes gázreakciókat és gyorsulást tesz lehetővé
- Gyors átolajozást, rendkívül jól terhelhető kenőfilmet biztosít, a legszélsőségesebb körülmények mellett is mérsékli a motor belső súrlódását
- Tesztekkel igazoltan kedvezőbb gyorsulást tesz lehetővé mint a piacon elérhető SAE 20W-50-es motorolajok

Minősítések és jóváhagyások
API SL
JASO MA2

 


Adatok
Cikkszám
CAPOW1RAC4T10W501
Tömeg
1 kg/db