CASTROL REACT SRF RACING BRAKEFUID (1 L) Fékfolyadék

CASTROL REACT SRF RACING BRAKEFUID (1 L) Fékfolyadék
29 310 Ft
Egységár: 29 310 Ft/Liter

React SRF Racing
verseny célokra is használható fékfolyadék

Termékleírás
A Castrol React SRF Racing a technikai sportokban jellemző szélsőséges követelményeknek is megfelelő, számos országban szabadalommal védett magas teljesítményszintű fékfolyadék. A Castrol React SRF Racing meghaladja az US Federal Standards FMVSS 116 DOT 3 és DOT 4, ISO 4925, JIS K2233 valamint a SAE J 1703 minősítésekben illetve szabványokban foglalt követelményeket.

Alkalmazási terület
A Castrol React SRF Racing kivételesen nagy (jellemzően 320°C) száraz forráspontjával a technikai sportok kedvelőinek is ideális megoldást nyújt .
A kivételesen száraz forráspont mellett a Castrol React SRF Racing járulékos előnye hogy kedvező használati jellemzőit teljes élettartama során megőrzi.
Az optimális használati jellemzők érdekében a Castrol által fejlesztett és szabadalommal védett, korszerű és egyedi összetevőket tartalmazó formulát hoztunk létre. A kiemelkedő használati jellemzők megőrzése érdekében a Castrol React SRF Racinget legfeljebb 18 hónap elteltével le kell cserélni.
A Castrol React SRF Racing valamennyi tárcsa- és dobfékes rendszerben alkalmazható, kivéve hogy ha a gyártómű ásványi bázisú fékfolyadék használatát írja elő. Minden más, DOT 3 vagy DOT 4, illetve ISO 4925 valamint a SAE J 1703 és J1704 minősítésnek megfelelő
fékfolyadékkal keverhető. Ezekben az esetekben a Castrol React SRF Racing eredeti kiemelkdő tulajdonságai számottevően leromolhatnak, így használatát megelőzően a fékrendszer teljes kiürítését javasoljukAdatok
Cikkszám
CASRFRACINGBF1
Tömeg
1 kg/db