CASTROL SYNTRANS V FE 75W-80 (1 L) Hajtóműolaj

CASTROL SYNTRANS V FE 75W-80 (1 L) Hajtóműolaj
6 810 Ft
Egységár: 6 810 Ft/Liter

CASTROL SYNTRANS V FE 75W-80Termékleírás
A Castrol Syntrans V FE 75W-80 egyedi adalékcsomaggal készült, kiemelkedő szinkronizációs tulajdonságú, fokozott üzemanyagtakarékosságot eredményező teljesen szintetikus hajtóműolaj. Az API GL-4 besorolású hajtóműolajat igénylő kézi kapcsolású sebességváltók, osztóművek és véglehajtások széles köréhez alkalmazható.
A Castrol ajánlásával a Volkswagen, Audi, Seat és Skoda modellek 5 és 6 fokozatú kézi kapcsolású sebességváltóihoz is felhasználható.


Előnyök
Az alacsony viszkozitási értékekkel kombinált kiemelkedő szintű kopással szembeni védelem számos
sebességváltónál üzemanyag megtakarítási lehetőséget nyújt. A kiváló hidegfolyási képesség javítja a váltási komfortot és a váltó védelmét a hidegindítások során. Az optimális súrlódási jellemzők meghosszabbítják a szinkronizációs egységek élettartamát. A magasfokú nyírási stabilitás révén az olaj a teljes szervizciklus során megtartja kivételes jellemzőit. A magasfokú hőállóság hatékonyan hozzájárul a hajtómű tisztaságához, ezzel meghosszabbítja a hajtóműolaj és a hajtómű élettartamátMegfelel a VW G 052 171 és a VW G 052 532 jóváhagyások követelményeinek


Minősítések és jóváhagyások
API GL-4+
Audi TL 52532

 

 


Adatok
Cikkszám
CASYNTVFE75W801
Tömeg
1 kg/db