CASTROL VECTON FUEL SAVER 5W-30 E7 (5 L)

CASTROL VECTON FUEL SAVER 5W-30 E7 (5 L)
17 490 Ft
Egységár: 3 498 Ft/Liter
CASTROL Vecton Fuel Saver 5W-30 E7
üzemanyagtakarékos motorolaj

Termékleírás
A System 5 Technology™ alkalmazásával, teljesen szintetikus alapolajokból készült új Castrol Vecton Fuel Saver 5W-30 E7 a korszerű európai haszonjárművek dízelmotorjaiban akár 40 %-kal jobb teljesítményre képes1. Az európai vegyes mérési ciklus szerint elvégzett mérések alapján a korszerű SAE 15W-40-es motorolajokhoz viszonyítva 1 %-ig terjedő üzemanyag megtakarítást nyújt2.

Alkalmazási terület
A Castrol Vecton Fuel Saver 5W-30 E7 az európai haszonjárművek széles köréhez alkalmazható, elsősorban a kedvező üzemanyag hatékonyság érdekében fejlesztett motorolaj*. Számos európai gyártómű, így a Mercedes-Benz, a MAN és a Volvo ajánlásával kiterjesztett szervizciklusokhoz is felhasználható.
*A low SAPS motorolajat igénylő Euro 4, 5 és 6 motorokhoz nem alkalmazható. A Castrol ezekre az alkalmazási területekre a Vecton Fuel Saver 5W-30 E6/E9 motorolajat ajánlja.

Előnyök
Az egyedi System 5 Technology™ alkalmazásával készült Castrol Vecton Fuel Saver 5W-30 E7 nagy mértékben képes alkalmazkodni a változó üzemi feltételekhez, így 5 fontos területen - üzemanyag fogyasztás, motorolaj fogyasztás, szervizciklus, a főegységek élettartama és a hasznos teljesítmény - járul hozzá az optimális üzemeltetéshez a következők szerint :
- Mérhető üzemanyag megtakarítást eredményez a motor védelmét érintő kompromisszumok nélkül.
- Az alacsony viszkozitási értékek mellett is teljes értékű védelmet nyújt a kopással szemben.
- Hatékony védelmet nyújt a dugattyún keletkező lerakódásokkal szemben így csökken a motorolaj fogyasztás.
- Hatékonyan semlegesíti a motor működése során keletkező savas égéstermékeket.

1 A Castrol Vecton Fuel Saver 5W-30 E7 független laboratóriumi tesztekkel igazoltan akár 40 %-kal jobb eredményeket ért el az olaj besűrűsödésre, a dugattyún keletkező lerakódásokra, a dugattyú tisztaságára, a korom kezelésre, a kopásra és a korrózióra vonatkozó API és ACEA iparági tesztek követelményeinél.

2 A Castrol Vecton Fuel Saver 5W-30 E7 ugyanazon tesztek eredményei szerint a 10W-40-es olajokhoz viszonyítva 0.46 %-ig terjedő üzemanyag megtakarítást biztosít. Az üzemanyag megtakarítás mértéke a jármű típusától, a vezetési stílustól és az üzemeltetési körülményektől függően változhat.

Minősítések és jóváhagyások
ACEA E4, E7
Deutz DQC III-10
Mack EO-N
MAN M 3277
MB-Approval 228.5
RVI RLD-2
Volvo VDS 3

Adatok
Cikkszám
CAVECTONE75
Tömeg
5 kg/db