CASTROL Vecton Long Drain 10W-40 E7 (208 L) Motorolaj

CASTROL Vecton Long Drain 10W-40 E7 (208 L) Motorolaj
449 770 Ft
Egységár: 2 162 Ft/Liter

CASTROL Vecton Long Drain 10W-40 E7
haszonjármű motorolaj kiterjesztett szervizciklusokhoz

Termékleírás
Az egyedi System 5 TechnologyTM alkalmazásával készült Castrol Vecton Long Drain 10W-40 E7 a korszerű európai haszonjárművek követelményei alapján fejlesztett, akár 40 %-kal jobb teljesítményre1 képes teljesen szintetikus motorolaj. A gyártóművi előírásokkal összhangban 100 ezer km-ig2 terjedő szervizciklusokhoz is alkalmas.

Alkalmazási terület
A Castrol Vecton Long Drain 10W-40 E7 elsősorban a kiterjesztett szervizciklusú korszerű Euro 4*, Euro 3 és Euro 2 besorolású európai haszonjárművekhez és autóbuszokhoz alkalmazható motorolaj. A gyártóművi előírásokkal összhangban építőipari és mezőgazdasági berendezések széles köréhez is felhasználható.
*A Vecton Long Drain 10W-40 E7 a csökentett kén- és foszfortartalmú motorolajat igénylő Euro 4 besorolású motorokhoz nem alkalmazható. Ezekhez a járművekhez a Castrol Vecton Long Drain 10W-40 LS motorolajat ajánljuk.

Előnyök
A korszerű haszonjármű motorok folyamatosan változó feltételek mellett üzemelnek amely a teljesítményükre is hatással van. Az egyedi System 5 TechnologyTM alkalmazásával készült Castrol Vecton Long Drain 10W-40 E7 rugalmasan képes alkalmazkodni a változó feltételekhez így hatékonyan hozzájárul az optimális teljesítmény kifejtéséhez. Tartósan nagy terhelések és kiterjesztett szervizciklusok esetén is kivételes szintű védelmet nyújt a szennyeződések káros hatásaival szemben.

A System 5 TechnologyTM kiterjesztett szervizciklusok mellett is lehetővé teszi a maximális teljesítmény kifejtését:
- Hatékonyan semlegesíti az üzem közben képződő káros savas égéstermékeket így a teljes bázisszám (TBN) a teljes
szervizciklus során megfelelő szinten marad
- Kiemelkedő szintű védelmet nyújt a kopással szemben
- Tartósan nagy terhelések mellett is hatékony védelmet nyújt a dugattyú lerakódások kialakulásával szemben.
A Castrol Vecton Long Drain 10W-40 E7 rendelkezik a Mercedes Benz, a MAN, a Renault, a Volvo és a Deutz jóváhagyásaival, a gyártóművi előírásokkal összhangban 100 ezer km-ig terjedő szervizciklusokra is alkalmas2.

1. A Castrol VECTON Long Drain 10W-40 E7 független laboratóriumi tesztekkel igazoltan akár 40 %-kal jobb eredményeket biztosít az olaj besűrűsödéssel, a dugattyú lerakódásokkal, a korom felhalmozódásával valamint a kopással és a korrózióval szemben mint az API és az ACEA iparági tesztek határértékei.
2. A tényleges szervizciklus a motor típusától, az üzemeltetési körülményektől, a karbantartási előzményektől, a fedélzeti diagnosztika beállításaitól és az üzemanyag minőségétől függően változhat. Mindig vegyék figyelembe az üzemeltetési kézikönyvben foglalt gyártóművi előírásokat.

Minősítések és jóváhagyások
ACEA E4, E7
API CF
Deutz DQC III-10
Mack EO-N
MAN M 3277
MB-Approval 228.5
MTU Oil Category 3
RVI RLD-2
Scania LDF-3
Volvo VDS 3
Meets DAF requirements


Részletek

Adatok
Cikkszám
CAVECTONLDN
Tömeg
208 kg/db