EUROL ULTRANCE VCC 0W-20 VOLVO (5 L) Motorolaj

EUROL ULTRANCE VCC 0W-20 VOLVO (5 L) Motorolaj
17 320 Ft
Egységár: 3 464 Ft/Liter

EUROL ULTRANCE VCC 0W-20 Volvo VCC RBS0-2AE motorolaj

 

Teljesen szintetikus alacsony SAPS tartalmú motorolaj benzin- és dízelmotorokhoz fejlesztve.

 

Az Eurol Ultrance VCC 0W-20 egy teljesen szintetikus, üzemanyag takarékos motorolaj benzin- és dízelmotorral szerelt személyautókhoz, különösen a legutóbbi Volvo motorokhoz fejlesztve. Az Eurol Ultrance VCC 0W-20 szándékoltan az új Volvo Engine Architecture (VEA engines) technológiához lett fejlesztve.

Az Eurol Ultrance VCC 0W-20 hidegindításkor gyors és rendkívül stabil kenőanyag filmet képez a felületeken és kiváló termikus stabilitást nyújt nehéz üzemi körülmények között is.

 

Optimális mértékű detergens és diszpergens adalékainak köszönhetően segít a motor belső felületeit tisztán tartani, maximális védelmet biztosít a rozsda és a korrózió ellen, míg a speciális adalékok segítenek az alkatrész felületeket a piszoktól, az iszaptól és a lerakódásoktól mentesen tartani.

 

Az Eurol Ultrance VCC 0W-20 extra üzemanyag megtakarítást biztosít, és lehetővé teszi a hosszú csereperiódus (30.000 km) használatát  a legújabb Volvo modellek esetében. Annak érdekében, hogy teljesíteni tudja a Volvo VCC RBS0-2AE specifikációban előírt üzemanyag takarékos tulajdonságot az Eurol Ultrance VCC 0W-20 egy 2,9 cP érték alatti HTHS mennyiséggel rendelkezik.

 

Az Eurol Ultrance VCC 0W-20 motorolaj használata javasolt minden olyan gépjármű esetében, ahol a motor gyártója az üzemanyag takaréskos ACEA A1/B1 specifikáció az előírt.

 

Teljesítményszintek:


ACEA A1/B1
VOLVO VCC RBS0-2AE

Eurol Ultrance VCC 0W-20 az Volvo által jóváhagyott motorolaj a Volvo VCC RBS0-2AE 0W-20 gyári feltöltséhez.


Részletek

Adatok
Cikkszám
EURULTVCC0W205
Tömeg
5 kg/db