NETLA Lithium EP 2 Blue (400 GR) kenőzsír

NETLA Lithium EP 2 Blue (400 GR) kenőzsír
1 140 Ft
Egységár: 2 850 Ft/KG

NETLA LITHIUM EP 2 BLUE EP adalékolt általános célú kenzsír 

Termék leírás:

A Netla Lithium EP 2 Blue lítium sűrítőszer és ásvány olaj felhasználásával készült kenőzsír. Korróziós inhibitort és EP adalékot tartalmaz. Mérsékelten lágy, sima, kék színű kenőzsír. Alkalmazási hőmérséklettartomány: -30°C és +130°C között. A termék általános kenési célra alkalmazható különböz felhasználási területekre a megadott hőmérséklet tartományon belül.

 

Előnyei:

Többcélú keőnzsír kiváló mechanikai stabilitást és korrózióvédelmet biztosít. A kenőzsír hosszú ideig tárolható olajkiválás, bekeményedés vagy lágyulás nélkül. Nagy terhelés hatására is szerkezete stabil marad, a kenőzsír nem lágyul, nem lesz folyékony. Extra erős teherviselő képességű, folytonos kenőfilmet képez, amely dinamikus terhelés alatt sem szakad meg. Hozzájárul a berendezés élettartamának növeléséhez.


Kiemelkedően jó statikus vízállóságú. Szabadtéren üzemelő berendezések esetén is megbízható folyamatos kenést biztosít. Nedves, párás környezetben nem lágyul le, nem folyik ki a kenési helyről. Kiváló korrózióvéd hatása hosszú idejű védelmet biztosít a felületek károsodása ellen, nedvesség jelenlétében is.


Kiváló hő- és oxidációs stabilitása révén magas hőmérsékleten a kenőzsír nem keményedik meg, az olajkiválás minimális. Használatával az utánkenések ciklusideje jelentősen megnövelhetővé válik ezzel is hozzájárul a karbantartási költségek csökkenéséhez.

 

Felhasználási területek:

A Netla Lithium EP 2 Blue kiváló minőségű kenőzsír, amely egyaránt használható ipari és közlekedési kenési célokra. A zsír széleskörűen alkalmas:

- Sikló-és gördülő csapágyak

- Nagyterhelésű sikló- és gördülcsapágyak

- Közepes terhelésű fogaskerékhajtások

- Tengelyek, szerelvények, csuklók kenésére. 

 

Specifikációk:

NLGI fokozat: NLGI 2

DIN 51502:  KP2K-30

ISO 6743-9: L-XCCHB 2

ISO 6743-9: L-XFCHB 2


Részletek


Adatok
Cikkszám
INETLITHIUMEP204
Tömeg
400 g/db