MOBIL 1 ESP 0W-40 (1 L) Motorolaj

MOBIL 1 ESP 0W-40 (1 L) Motorolaj
4 470 Ft
Egységár: 4 470 Ft/Liter

Mobil 1 ESP 0W-40

Teljesen szintetikus motorolaj


A termék leírása:
A Mobil 1 ESP 0W-40 teljesen szintetikus motorolaj kiemelkedően jó tisztító hatással bír és kiváló teljesítményt és kopásvédelmet biztosít.
A Mobil 1 ESP 0W-40 összetételét kifejezetten úgy alakítottuk ki, hogy meghosszabbítsa a kipufogórendszerek élettartamát és fenntartsa hatékonyságukat mind dízel-, mind benzinüzemű gépkocsik esetében.
A Mobil 1 ESP 0W-40 teljesíti vagy túlteljesíti a vezető autógyártók legújabb dízel- és benzinüzemű gépkocsik számára előírt követelményeit.
A termékek jellemzői és előnyei:
A Mobil 1 ESP 0W-40 csúcstechnológiát képviselő összetevők szabadalmaztatott kombinációja, speciális összetétele révén tökéletesen kompatibilis mind a legújabb konstrukciójú dízel részecskeszűrőkkel (DPF), mind a legkorszerűbb katalizátorokkal (CAT). A Mobil 1 ESP 0W-40 a kiváló teljesítmény és védelem mellett üzemanyag-takarékos üzemeltetést is biztosít.
Jellemzők - Előnyök:
Alacsony hamutartalom - Csökkenti a részecskék lerakódását a dízel
részecskeszűrőkben
Alacsony kén- és foszfortartalom - Mérsékli a katalizátorok mérgezés miatti hatásfokcsökkenését
Aktív tisztító komponensek - Csökkenti az iszapképződést és a lerakódásokat, hosszú ideig tisztán tartja a motort
Kiváló termikus és oxidációs stabilitás - Lassabban öregedő olaj, meghosszabbított olajcsere-intervallumokat tesz lehetővé
Alacsony olajfogyasztás - Kevesebb szénhidrogénnel szennyezi a környezetet
Kiváló súrlódási jellemzők - Javítja az üzemanyag-takarékosságot
Kiváló alacsony hőmérsékleti jellemzők - Hideg időben gyors indítást és védelmet biztosít
Meghosszabbítja a motor élettartamát
Felhasználási területek:
A Mobil 1 ESP 0W-40 használatát valamennyi korszerű motorban, de különösen a legújabb személygépkocsik, furgonok és könnyű tehergépkocsik nagy teljesítményű benzin- és dízelmotorjaiban ajánljuk.
A Mobil 1 ESP 0W-40 rendelkezik a General Motors Service Fill dexos2 jóváhagyással, amely minden 2010-esnél újabb évjáratú GM/Vauxhall/Chevrolet dízel és benzinmotor esetében alapkövetelmény.
A GM/Opel tájékoztatása szerint a dexos2TM a régebbi GM/Opel specifikációkkal (GM-LL-A-025 és GM-LL-B-025) is kompatibilis. A GM/Opel/Vauxhall/Chevrolet dízel- és benzinüzemű járműveinek többsége használhatja a dexos2TM kenőanyagokat.
A Mobil 1 ESP 0W-40 különösen jól alkalmazható szélsőséges üzemeltetési körülmények között, ahol a hagyományos olajok teljesítménye már nem elegendő.
Használata nem javasolt kétütemű motorokban és repülőgépmotorokban, csak ha a gyártó kifejezetten ajánlja és jóváhagyta.

 

Specifikációk:

ACEA C3

API SM

Elfogadás:

BMW LL-04

MB 229.31/229.51

GM DEXOS II


Részletek
Mobil 1 ™ - a világ vezető szintetikus motorolaj-márkája.
Mobil 1 szintetikus olaj és kenőanyagok személygépkocsikhoz
A hagyományos 1-es motorolajokon túlmutató teljesítmény a Mobil 1 a világ vezető szintetikus motorolaj-márkája. A világ bármely más szintetikus olaj márkájával foglalkozó több gépjárműgyártó által ajánlott, a Mobil 1 technológiája lehetővé teszi, hogy megfeleljen vagy meghaladja a japán, az európai és az amerikai autógyártók igényeit -, és kivételes védelmet nyújtson a motor kopása ellen, még a legmagasabb Extrém körülmények között is.

Előnyök:
Kiváló kopásvédelem
Kiváló magas és alacsony hőmérsékletű teljesítmény
Bizonyított védelem az iszap és a káros lerakódások ellen
Potenciális üzemanyag-takarékossági előnyök (specifikus fokozatok / viszkozitás)

A Mobil 1 ESP 0W-40 minden típusú modern autómotorhoz ajánlott, különösen a legkorszerűbb személygépkocsikban, SUV-kben és könnyű haszongépjárművekben található nagy teljesítményű benzin- és dízelmotorok.

A Mobil 1 ESP 0W-40 rendelkezik a General Motors Service Fill dexos2 ™ jóváhagyással, amely minden 2010-es új GM / Opel / Vauxhall / Chevrolet dízel és benzin modellhez szükséges. A GM / Opel azt tanácsolta, hogy a dexos2 ™ specifikáció visszafelé kompatibilis a régebbi GM / Opel előírásokkal (GM-LL-A-025 és GM-LL-B-025). A GM / Opel / Vauxhall / Chevrolet dízel és benzin járművek többsége dexos2 ™ kenőanyagokat használhat.

A Mobil 1 ESP 0W-40 különösen alkalmas extrém körülmények között, ahol a hagyományos olaj gyakran nem működik.

A 2-Ciklusú vagy repülésű motorok esetében nem javasolt, hacsak a gyártó kifejezetten nem hagyja jóvá.

Adatok
Cikkszám
M1ESP0W-401
Tömeg
1 kg/db