MOBIL DELVAC 1 LE 5W-30 (20 L) Motorolaj

MOBIL DELVAC 1 LE 5W-30 (20 L) Motorolaj
71 260 Ft
Egységár: 3 563 Ft/Liter

Rendkívül magas teljesítményszintű, TELJESEN SZINTETIKUS Részecske (DPF) szűrős motorolaj, kifejezetten nehéz üzemi körülmények közötti szívó- és turbófeltöltésű dízelmotorok védelmére és üzemanyagtakarékos üzemeltetésére fejlesztették ki. A leghosszabb olajcsere periódusok elérésére alkalmas. Mezőgazdasági és országúti használatra. 

 

ACEA E9
ACEA E7
ACEA E6
API CJ-4
API CI-4 PLUS
API CI-4
API SN
JASO DH-2
Caterpillar ECF-3
Cummins CES 20081
DAF Extended Drain
Ford WSS-M2C171-E
Scania Low Ash

MB-Approval 235.28
MB-Approval 228.51
MB-Approval 228.31
MAN M 3677
MAN M 3477
MAN M 3271-1
Volvo VDS-4
Volvo VDS-3
Voith Retarder Oil Class B
Deutz DQC IV-10 LA
Detroit Fluids Specification 93K218
Mack EO-O Premium Plus
MTU Oil Category 3.1
Renault Truck RLD-3
Renault Truck RLD-2
Scania LDF-4
Avtodisel YaMZ-6-12Részletek


Mobil Delvac ™ - nagy teherbírású kenőanyagok kereskedelmi járművekhez.
Mobil Delvac nagy teljesítményű olaj és kenőanyag
A világon a járművezetők a Mobil Delvac motorolajokra támaszkodnak. A Mobil Delvac márka több mint 90 éve elismert vezető szerepet tölt be a nagy teherbírású speciális kenőanyagokban a kereskedelmi és közúti járművek számára. Ez a szabadalmaztatott formula a motor élettartamának meghosszabbítására szolgál.
A New York-i Paulsboro-i globális kutatóintézetünk mérnökei és formulázó tudósai a következő generációs termékeket hozhatják létre, amelyek mind a nagy teljesítményű, mind a hosszú motorteljesítményt nyújtják, miközben megfelelnek a szigorú American Petroleum Institute (API) .
Függetlenül attól, hogy helyi árut szállít egy kisméretű, könnyű tehergépkocsiban, vagy egy nagy teherbírású járműben országszerte utazik, a Mobil Delvac termék megfelel az Ön igényeinek. A nagy teherbírású olajoktól a zsírokig és a hűtőfolyadékokig terjednek - mindezt úgy, hogy segítsen maximalizálni a berendezés élettartamát - és a járművet.
A Mobil Delvac kenőanyagok szintetikus tartománya segít Önnek sikeresen leküzdeni a vállalkozással szembesülő kihívásokat, például a költségesebb felszerelési beruházásokat és szabályozást (beleértve a vezetési időre vonatkozó szabályokat, valamint az Euro 4 és az Euro 5 környezetvédelmi előírásokat).
A Mobil Delvac motorolaj családja négy kereskedelmi kenőanyagból áll: a Mobil Delvac 1 ™, a Mobil Delvac MX ™, a Mobil Delvac ™ Super 1400 és a Mobil Delvac ™ Super 1300. Az egyik motorolaj azonban jobban megfelel az Ön igényeinek, mint a másik.
Miközben bizonyították a Mobil Delvac azon képességét, hogy segítsen meghosszabbítani a motor élettartamát, arra törekszünk, hogy meghosszabbítsuk az egyéb komponensek élettartamát a nagy teljesítményű berendezésekben. Ennek elérése érdekében a Mobil Delvac márkáink kiterjesztették a drivetrain kenőanyagokat, zsírokat és hűtőfolyadékokat is. A berendezésgyártókkal való együttműködési kapcsolataink lehetővé teszik számunkra, hogy sikeresen kutassunk és értékeljük a kenőolaj igényeit és követelményeit a motorolajokon kívül.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=ULfn45stWs4

 A Mobil Delvac 1 ™ LE 5W-30 teljesen szintetikus dízelmotorolaj különösen alkalmas alacsony kéntartalmú tüzelőanyagokat és biodízel üzemanyagokat tartalmazó nagy teljesítményű dízelmotorokhoz - ideértve a mentőcsónakok és vontatóhajók fő hajtómotorjait, valamint a generátorokat és a csörlőmotorokat.

Úgy tervezték, hogy ellenálljon a modern motorok szélsőséges működési feltételeinek. Ide tartoznak a hűtők és turbófeltöltők, valamint az idősebb, természetesen szívó motorok.

Mobil Delvac 1 LE 5W-30 motorolaj kínálhat:

Kiváló kopásvédelem a meghosszabbított motor élettartamához
Az üzemanyag-takarékosság javulása *
Kiterjesztett leeresztési időközök, így kevesebb olajcsere és kisebb olajelhelyezés lehetséges
Kiváló alacsony hőmérsékletű teljesítmény, amely lehetővé teszi a könnyebb indítást hideg időben
* A hagyományos alternatívákhoz képest.

 


 


Olajok a Scania tehergépkocsikhoz és buszokhoz
A teherautókhoz, buszokhoz és más Scania teherautókhoz a Mobil Delvac ™ nagy teljesítményű olajai rendelkeznek a Scania LDF és a Scania Low Ash specifikációival. Akár olajra van szüksége a Scania R vagy P-sorozatú teherautóhoz, vagy egy olajra a Scania Irizar i4 buszához, a Mobil Delvac olyan olajokat kínál, amelyekre számíthat.
Olajok a Scania LDF-4 szerint
A Mobile Delvac 1 ™ LE 5W-30 egy nagy teljesítményű dízelmotor az alacsony SAPS motorokhoz, amely megfelel a Scania LDF-4 jóváhagyásoknak, és üzemanyag-takarékos potenciállal és hosszú olajcsere-intervallumokkal rendelkezik.

http://www.mobiloil.de/Germany-German-LCW/heavydutyengineoils_engine_scania-oil.aspx

 

 


Adatok
Cikkszám
MD1LE5W3020
Tömeg
20 kg/db