MOBIL DELVAC 1 SHC 5W-40 (20 L) Motorolaj

MOBIL DELVAC 1 SHC 5W-40 (20 L) Motorolaj
72 550 Ft
Egységár: 3 628 Ft/Liter

Rendkívül magas teljesítményszintű, TELJESEN SZINTETIKUS motorolaj, kifejezetten nehéz üzemi körülmények között és országúti közlekedésben üzemelő szívó- és turbófeltöltésű dízelmotorok védelmére és üzemanyagtakarékos üzemeltetésére fejlesztették ki. A leghosszabb olajcsere periódusok elérésére alkalmas.

 

API CE/CF, ACEA E4, DAF Extended Drain, MACK EO-M, MB 228.5, MAN M3277,MTU Type 3, Renault RVI RXD, Volvo VDS-2, ZF TE-ML 04C, Deutz TBD 616 Marine

 Részletek

Mobil Delvac ™ - nagy teherbírású kenőanyagok kereskedelmi járművekhez.
Mobil Delvac nagy teljesítményű olaj és kenőanyag
A világon a járművezetők a Mobil Delvac motorolajokra támaszkodnak. A Mobil Delvac márka több mint 90 éve elismert vezető szerepet tölt be a nagy teherbírású speciális kenőanyagokban a kereskedelmi és közúti járművek számára. Ez a szabadalmaztatott formula a motor élettartamának meghosszabbítására szolgál.
A New York-i Paulsboro-i globális kutatóintézetünk mérnökei és formulázó tudósai a következő generációs termékeket hozhatják létre, amelyek mind a nagy teljesítményű, mind a hosszú motorteljesítményt nyújtják, miközben megfelelnek a szigorú American Petroleum Institute (API) .
Függetlenül attól, hogy helyi árut szállít egy kisméretű, könnyű tehergépkocsiban, vagy egy nagy teherbírású járműben országszerte utazik, a Mobil Delvac termék megfelel az Ön igényeinek. A nagy teherbírású olajoktól a zsírokig és a hűtőfolyadékokig terjednek - mindezt úgy, hogy segítsen maximalizálni a berendezés élettartamát - és a járművet.
A Mobil Delvac kenőanyagok szintetikus tartománya segít Önnek sikeresen leküzdeni a vállalkozással szembesülő kihívásokat, például a költségesebb felszerelési beruházásokat és szabályozást (beleértve a vezetési időre vonatkozó szabályokat, valamint az Euro 4 és az Euro 5 környezetvédelmi előírásokat).
A Mobil Delvac motorolaj családja négy kereskedelmi kenőanyagból áll: a Mobil Delvac 1 ™, a Mobil Delvac MX ™, a Mobil Delvac ™ Super 1400 és a Mobil Delvac ™ Super 1300. Az egyik motorolaj azonban jobban megfelel az Ön igényeinek, mint a másik.
Miközben bizonyították a Mobil Delvac azon képességét, hogy segítsen meghosszabbítani a motor élettartamát, arra törekszünk, hogy meghosszabbítsuk az egyéb komponensek élettartamát a nagy teljesítményű berendezésekben. Ennek elérése érdekében a Mobil Delvac márkáink kiterjesztették a drivetrain kenőanyagokat, zsírokat és hűtőfolyadékokat is. A berendezésgyártókkal való együttműködési kapcsolataink lehetővé teszik számunkra, hogy sikeresen kutassunk és értékeljük a kenőolaj igényeit és követelményeit a motorolajokon kívül.

 

 A Mobil Delvac 1 ™ SHC 5W-40 egy szintetikus dízelolaj, amelyet turbófeltöltésű és természetesen beszívott tengeri motorokra ajánlanak, amelyek súlyos, kis sebességű és / vagy nehéz terhelés esetén működnek. Ezt a motorolajat általában a fedélzeti generátorok, a mentőcsónak motorjai és a kikötői vízi járművek és a nagy sebességű kompok főmotorai használják.

A Mobil Delvac 1 SHC 5W-40 olaj kiemelkedő termikus és oxidációs stabilitással rendelkezik, amely elősegíti a tiszta motorokat, és a magas BN is segít az olajleeresztési időközök meghosszabbításában.

A Mobil Delvac 1 SHC 5W-40 motorolaj a berendezések megbízhatóságának növelése, az alkatrészek élettartamának maximalizálása és a működési és karbantartási költségek minimalizálása érdekében kínálja:

Speciális kopásvédelem a motor indításakor szélsőséges hőmérsékleteken és számos egyéb működési körülmények között
Kiváló védelem az iszapfelhalmozódás és a lerakódások ellen
Jó ellenáll a korróziónak, amely segíti a kritikus kopási felületek hosszú élettartamát
Kiterjesztett leeresztési időközök, amelyek lehetővé teszik a jobb működési hatékonyságot és alacsonyabb összköltséget

 

 


Adatok
Cikkszám
MD1SHC20
Tömeg
20 kg/db