MOBIL DELVAC MX ESP 10W-30 (20 L) Motorolaj

MOBIL DELVAC MX ESP 10W-30 (20 L) Motorolaj
45 350 Ft
Egységár: 2 268 Ft/Liter
A MOBIL DELVAC MX ESP, extra nagyteljesítményű, szintetikus technológiával készülő, alacsony hamutartalmú, üzemanyagtakarékos motorolaj. Felhasználható (DPF, EGR, DOC) kipufogó gázkezelő rendszerekhez is.


https://www.mobil.com/english-it/commercial-vehicle-lube/pds/glxxmobil-delvac-mx-esp-10w30

API CK-4, CJ-4, CI-4 PLUS, CI-4, CH-4, CG-4, CF

API SN, SM
ACEA E9, ACEA E7
MB-Approval 228.31
Volvo VDS-4.5, Volvo VDS-4 / VDS-3
MAN M 3575
Renault Trucks RLD-4, Renault RLD-3,
JASO DH-2
Caterpillar ECF-3
Cummins CES 20086 / 20081
Isuzu DEO (w/ DPD Equipped Vehicles)
Deutz DQC II-10 LA
Mack EOS-4.5 / MACK EO-O Premium Plus
Detroit Fluids Specification 93K222 / 93K218

 

 
Részletek
Mobil Delvac ™ - nagy teherbírású kenőanyagok kereskedelmi járművekhez.
Mobil Delvac nagy teljesítményű olaj és kenőanyag
A világon a járművezetők a Mobil Delvac motorolajokra támaszkodnak. A Mobil Delvac márka több mint 90 éve elismert vezető szerepet tölt be a nagy teherbírású speciális kenőanyagokban a kereskedelmi és közúti járművek számára. Ez a szabadalmaztatott formula a motor élettartamának meghosszabbítására szolgál.
A New York-i Paulsboro-i globális kutatóintézetünk mérnökei és formulázó tudósai a következő generációs termékeket hozhatják létre, amelyek mind a nagy teljesítményű, mind a hosszú motorteljesítményt nyújtják, miközben megfelelnek a szigorú American Petroleum Institute (API) .
Függetlenül attól, hogy helyi árut szállít egy kisméretű, könnyű tehergépkocsiban, vagy egy nagy teherbírású járműben országszerte utazik, a Mobil Delvac termék megfelel az Ön igényeinek. A nagy teherbírású olajoktól a zsírokig és a hűtőfolyadékokig terjednek - mindezt úgy, hogy segítsen maximalizálni a berendezés élettartamát - és a járművet.
A Mobil Delvac kenőanyagok szintetikus tartománya segít Önnek sikeresen leküzdeni a vállalkozással szembesülő kihívásokat, például a költségesebb felszerelési beruházásokat és szabályozást (beleértve a vezetési időre vonatkozó szabályokat, valamint az Euro 4 és az Euro 5 környezetvédelmi előírásokat).
A Mobil Delvac motorolaj családja négy kereskedelmi kenőanyagból áll: a Mobil Delvac 1 ™, a Mobil Delvac MX ™, a Mobil Delvac ™ Super 1400 és a Mobil Delvac ™ Super 1300. Az egyik motorolaj azonban jobban megfelel az Ön igényeinek, mint a másik.
Miközben bizonyították a Mobil Delvac azon képességét, hogy segítsen meghosszabbítani a motor élettartamát, arra törekszünk, hogy meghosszabbítsuk az egyéb komponensek élettartamát a nagy teljesítményű berendezésekben. Ennek elérése érdekében a Mobil Delvac márkáink kiterjesztették a drivetrain kenőanyagokat, zsírokat és hűtőfolyadékokat is. A berendezésgyártókkal való együttműködési kapcsolataink lehetővé teszik számunkra, hogy sikeresen kutassunk és értékeljük a kenőolaj igényeit és követelményeit a motorolajokon kívül.

Adatok
Cikkszám
MDMXESP10W3020
Tömeg
20 kg/db