MOBIL DELVAC XHP EXTRA 10W-40 (4 L) Motorolaj

MOBIL DELVAC XHP EXTRA 10W-40 (4 L) Motorolaj
11 460 Ft
Egységár: 2 865 Ft/Liter

Termék leírása
A Mobil Delvac XHP Extra 10W-40 csúcsteljesítményű dízel motorolajat speciálisan úgy fejlesztettük ki, hogy a tehergépjárművek és erőgépek nagy igénybevételnek kitett dízelmotorjainak kitűnő védelmet nyújtson. A kiváló minőségű alapolaj kitűnő folyást biztosít alacsony hőmérsékleten, ugyanakkor magas hőmérsékleten is megtartja viszkozitását, emellett alacsony illékonyságú és üzemanyag-takarékos működést garantál. Ezt az alapolajat olyan korszerű, kiegyensúlyozott adalékcsomaggal egészítettük ki, amely a motor valamennyi alkatrészének kimagasló védelmet biztosít. A Mobil Delvac XHP Extra 10W-40 az elérhető leghosszabb olajcsere-periódusokat biztosítja a korszerű dízelmotorok számára.

A Mobil Delvac XHP Extra 10W-40 megfelel a következő iparági előírásoknak:
• ACEA E4/B4/B3
• API CF

A Mobil Delvac XHP Extra 10W-40 a következő gépgyártói jóváhagyásokkal rendelkezik:
Daimler Chrysler MB 228.5 MAN M3277
MTU Type 3 Volvo VDS-3; VDS-2
Renault RVI RD

A termék jellemzői és előnyei
• Hosszabb motorélettartam
• Védelem a nagy hőmérsékleten képződő lerakódások ellen
• A gépgyártók által javasolt olajcsere-periódusnál hosszabb olajélettartam
• Kiváló védelem a gyűrűk beragadása ellen
• Védelem a lerakódások ellen
• Jobb szivattyúzhatóság
• Indításkor is jó kopásvédelem
• Kiváló védelem az alacsony hőmérsékleten létrejövő lerakódások ellen szakaszos üzemmenetnél
• Csökkent motorkopás, jobb furatvédelem

Felhasználási területek
? A vezető európai, amerikai és japán gyártók szívó- és turbófeltöltésű dízelmotorjai
• Könnyű és nehéz tehergépjárművek és buszok
• Az építőipar, bányászat, kőfejtés, valamint a mezőgazdaság különböző területein használt erőgépekRészletek
Mobil Delvac ™ - nagy teherbírású kenőanyagok kereskedelmi járművekhez.
Mobil Delvac nagy teljesítményű olaj és kenőanyag
A világon a járművezetők a Mobil Delvac motorolajokra támaszkodnak. A Mobil Delvac márka több mint 90 éve elismert vezető szerepet tölt be a nagy teherbírású speciális kenőanyagokban a kereskedelmi és közúti járművek számára. Ez a szabadalmaztatott formula a motor élettartamának meghosszabbítására szolgál.
A New York-i Paulsboro-i globális kutatóintézetünk mérnökei és formulázó tudósai a következő generációs termékeket hozhatják létre, amelyek mind a nagy teljesítményű, mind a hosszú motorteljesítményt nyújtják, miközben megfelelnek a szigorú American Petroleum Institute (API) .
Függetlenül attól, hogy helyi árut szállít egy kisméretű, könnyű tehergépkocsiban, vagy egy nagy teherbírású járműben országszerte utazik, a Mobil Delvac termék megfelel az Ön igényeinek. A nagy teherbírású olajoktól a zsírokig és a hűtőfolyadékokig terjednek - mindezt úgy, hogy segítsen maximalizálni a berendezés élettartamát - és a járművet.
A Mobil Delvac kenőanyagok szintetikus tartománya segít Önnek sikeresen leküzdeni a vállalkozással szembesülő kihívásokat, például a költségesebb felszerelési beruházásokat és szabályozást (beleértve a vezetési időre vonatkozó szabályokat, valamint az Euro 4 és az Euro 5 környezetvédelmi előírásokat).
A Mobil Delvac motorolaj családja négy kereskedelmi kenőanyagból áll: a Mobil Delvac 1 ™, a Mobil Delvac MX ™, a Mobil Delvac ™ Super 1400 és a Mobil Delvac ™ Super 1300. Az egyik motorolaj azonban jobban megfelel az Ön igényeinek, mint a másik.
Miközben bizonyították a Mobil Delvac azon képességét, hogy segítsen meghosszabbítani a motor élettartamát, arra törekszünk, hogy meghosszabbítsuk az egyéb komponensek élettartamát a nagy teljesítményű berendezésekben. Ennek elérése érdekében a Mobil Delvac márkáink kiterjesztették a drivetrain kenőanyagokat, zsírokat és hűtőfolyadékokat is. A berendezésgyártókkal való együttműködési kapcsolataink lehetővé teszik számunkra, hogy sikeresen kutassunk és értékeljük a kenőolaj igényeit és követelményeit a motorolajokon kívül.

Adatok
Cikkszám
MDXHPE4
Tömeg
4 kg/db