MOBIL DELVAC XHP ESP 10W-40 (4 L)

MOBIL DELVAC XHP ESP 10W-40 (4 L)
10 700 Ft
Egységár: 2 675 Ft/Liter
MOBIL DELVAC XHP ESP 10W-40
Nagyteljesítményű dízelmotorok, beleértve az Euro V, Euro VI-os alacsony emissziós motorokat, amelyek olyan kipufogógáz utókezelő rendszerrel rendelkeznek, mint pl. dizelrészecskeszűrő (DPF), szelektív katalitikus redukció (SCR), folyamatosan regenerálódó részecskeszűrő (CRT), dízel oxidációs katalizátor (DOC) és kipufógáz visszaforgató rendszerek (EGR). Szívó- és turbó dízelmotorok, helyi és távolsági közlekedés (HD) teherautói és buszai. Az építőipar-, bányászat haszongépjárművei, valamint a mezőgazdaságban, ott különösen azokhoz a motorokhoz/gépekhez is,amelyek az új emissziós követelményekkel rendelkeznek. (US Tier 4, EURO IV)

Teljesíti vagy túlteljesíti az alábbi követelményeket:
ACEA E9/E7/E6/E4
API CJ-4/CI-4 PLUS/CI-4
JASO DH-2
DAF EXTENDED DRAIN
CUMMINS CES 20081
CAT ECF-3

Rendelkezik az alábbi gépgyártói jóváhagyásokkal:
MB 228.51/235.28
MAN M3477/M3575/M3271-1
MTU CAT. 3.1
VOLVO VDS-4/VDS-3
RENAULT RLD-3/RLD-2
DEUTZ DQC-IV 10 LA
SCANIA LOW ASH

Az ExxonMobil az alábbi specfikációkhoz is ajánlja:
RENAULT RXD/RGD


A Mobil Delvac XHP ESP 10W-40 teljes egészében kiváltja a Mobil Delvac XHP LE 10W-40-es terméket.

Részletek

Mobil Delvac ™ - nagy teherbírású kenőanyagok kereskedelmi járművekhez.
Mobil Delvac nagy teljesítményű olaj és kenőanyag
A világon a járművezetők a Mobil Delvac motorolajokra támaszkodnak. A Mobil Delvac márka több mint 90 éve elismert vezető szerepet tölt be a nagy teherbírású speciális kenőanyagokban a kereskedelmi és közúti járművek számára. Ez a szabadalmaztatott formula a motor élettartamának meghosszabbítására szolgál.
A New York-i Paulsboro-i globális kutatóintézetünk mérnökei és formulázó tudósai a következő generációs termékeket hozhatják létre, amelyek mind a nagy teljesítményű, mind a hosszú motorteljesítményt nyújtják, miközben megfelelnek a szigorú American Petroleum Institute (API) .
Függetlenül attól, hogy helyi árut szállít egy kisméretű, könnyű tehergépkocsiban, vagy egy nagy teherbírású járműben országszerte utazik, a Mobil Delvac termék megfelel az Ön igényeinek. A nagy teherbírású olajoktól a zsírokig és a hűtőfolyadékokig terjednek - mindezt úgy, hogy segítsen maximalizálni a berendezés élettartamát - és a járművet.
A Mobil Delvac kenőanyagok szintetikus tartománya segít Önnek sikeresen leküzdeni a vállalkozással szembesülő kihívásokat, például a költségesebb felszerelési beruházásokat és szabályozást (beleértve a vezetési időre vonatkozó szabályokat, valamint az Euro 4 és az Euro 5 környezetvédelmi előírásokat).
A Mobil Delvac motorolaj családja négy kereskedelmi kenőanyagból áll: a Mobil Delvac 1 ™, a Mobil Delvac MX ™, a Mobil Delvac ™ Super 1400 és a Mobil Delvac ™ Super 1300. Az egyik motorolaj azonban jobban megfelel az Ön igényeinek, mint a másik.
Miközben bizonyították a Mobil Delvac azon képességét, hogy segítsen meghosszabbítani a motor élettartamát, arra törekszünk, hogy meghosszabbítsuk az egyéb komponensek élettartamát a nagy teljesítményű berendezésekben. Ennek elérése érdekében a Mobil Delvac márkáink kiterjesztették a drivetrain kenőanyagokat, zsírokat és hűtőfolyadékokat is. A berendezésgyártókkal való együttműködési kapcsolataink lehetővé teszik számunkra, hogy sikeresen kutassunk és értékeljük a kenőolaj igényeit és követelményeit a motorolajokon kívül.

 

http://www.mobil.fi/Shared-Files-LCW/oem-sale-sheet-scania.pdf

 


Adatok
Cikkszám
MDXHPESP4
Tömeg
4 kg/db