PETRONAS URANIA FE 5W-30 (5 L) Motorolaj

PETRONAS URANIA FE 5W-30 (5 L) Motorolaj
22 570 Ft
Egységár: 4 514 Ft/Liter

Dízelmotorokkal ellátott, ipari és haszon járművekhez alkalmazott, teljesen szintetikus alapú motorolaj.Az olajat az FL fejlesztette ki az Iveco Tervezőjének közreműködésével,a legmagasabb piaci technológiai standardok teljesítése céljából,egyesítve a leghosszabb csereidőszakokat, jobb motorvédelmet, illetve különösen takarékos üzemanyag-gazdálkodást.

JELLEMZŐI

Az FL azért fejlesztette ki az URANIA FE olajat, hogy még a legnehezebb működési körülményekben is teljesítse a legújabb generációhoz tartozó anyagok technológiai követelményeit, hogy ténylegesen lehetővé tegye a járművek felhasználóinak a takarékos gazdálkodást.

Fő jellemzői a következők:

Viszkozitási fok, amely feljogosította az Ivecot arra, hogy különösen szigorú éghajlati viszonyokban való felhasználását ajánlhassa, valamint biztosítja a legjobb hatékonyságot a legmagasabb, illetve a legalacsonyabb hőmérsékletben egyaránt.
Teljes motor-védelem cserék közötti időszakban, amely túlhaladja a 150.000 km-t
A Fuel Economy különleges formula, amelyet szintetikus alapoknak valamint különleges adalékanyagoknak felhasználásával fejlesztettek ki, amelyek közel 4%-os üzemanyag megtakarítást teszik lehetővé, a magas minőségű ásványi termékekhez képest.
Üzemanyag-fogyasztás csökkentése a kezdeti, kritikus motorgyulladási és bemelegedési fázisban.
Minőség és teljesítmény, amelyek lehetővé teszik az összes – nemzetközi, illetve egyes Tervezők által előírt - legigényesebb specifikáció teljesítését.Az Urania FE teljesíti az ipari járművek minden Európai Tervezője áltat támasztott technológiai és minőségi követelményt, ezért alkalmazható mindenfajta dízelmotorhoz, és egyidejűleg a legújabb járművek esetén garantálja a legjobb hatékonyságot.

FELHASZNÁLÁS

A Tervezők előírásai alapján, az eddig alkalmazott kenőanyagtól függően, az Urania FE a következő cseréhez ajánlott az adott kenőanyag esetén megengedett legnagyabb befutott kilométernél.

AJÁNLÓ CÉGEK

Iveco, Irisbus

JÓVÁHAGYTA

Daimler Chrysler , MAN, Scania, Volvo, Mack

SPECIFIKÁCIÓ
SAE 5W-30, IVECO 18-1804 CLASSE TFE,CONTRACTUAL TECHNICAL REF. N°I023.M01, ACEA E4/E7, API CF,
DAF HP1/HP2, MACK EO-M Plus, MAN M3277, MB-Approval 228.5, MTU OIL TYPE 3,
RENAULT RVI RXD Performance, SCANIA LDF, VOLVO VDS-3


Adatok
Cikkszám
PUFE5W305
Tömeg
5 kg/db