SHELL Advance 4T AX7 10W-40 (1 L) Motorkerékpárolaj

SHELL Advance 4T AX7 10W-40 (1 L) Motorkerékpárolaj
2 720 Ft
Egységár: 2 720 Ft/Liter

Shell Advance 4T AX7 10W-40
Szintetikus technológiájú motorolaj, négyütemű motorkerékpárokhoz

Az R. C. E. technológiát alkalmazó Shell Advance 4T AX7 motorolaj egyedülálló, szintetikus technológiájú kenőanyag, amely ideális a nagyteljesítményű motorkerékpárok részére. Az igényes motorok nagy teljesítményt és nyomatékot adnak le és ezen megterhelő körülmények között megbízható tulajdonságokkal rendelkező olajat kívánnak. Ezeknek a vezetői elvárják a fokozott motorozási komfort élvezetét és izgalmait.

A Shell korszerű R. C. E. * technológiája segít abban, hogy felszabadítsa a motorjában rejlő potenciális csúcsteljesítményt, hogy a legcsekélyebb gázadásra is gyorsan reagáljon.

* az R. C. E. technológia az alábbiak biztosítására lett kifejlesztve:
Megnöveli az olaj tulajdonságainak megbízhatóságát (Reliability) azáltal, hogy elősegíti a lerakódások eltávolítását és az olaj viszkozitásának a fenntartását a motor csúcsminőségű védelme érdekében.
Fokozottan felügyeli (Control) a tengelykapcsoló működését úgy, hogy megelőzi annak megcsúszását és lágy váltást biztosít.
Élvezetessé (Enjoyable) teszi a motorozást, mert csökkenti a motor rezgését és zaját.
A Shell Advance 4T AX7 olaj kiváló tulajdonságú, megbízható termék, ami elősegíti a motor védelmét és tisztaságát, valamint hosszabb élettartamát. Jobb működést (lágyabb sebességváltást) és élvezetesebb motorozást biztosít, azáltal hogy csökkenti a motor rezgését és zaját.

Tulajdonságok és előnyök
Megbízhat ó teljesítményű olaj
Szintetikus technológiájú kenőanyag, ami speciális receptúrája révén hosszabb ideig megőrzi viszkozitását. Fokozott kopásvédelmet biztosít a szelepvezérlés részére.
Fokozott tisztaságot biztosít, mivel eltávolítja a motorból az olajiszapot és a lerakódásokat.
Fokozott irányíthatóság
Kedvezőbb súrlódási tulajdonságok, a tengelykapcsolónak lágyabb kuplungozást és könnyebb sebességváltást biztosít.
Élvezetesebb motorozás
Csökkenti a motor rezgését és zaját, fokozott nyírásstabilitás a csendesebb és egyenletesebb motorozásért.
Specifikációk és jóváhagyások
API: SL
JASO: MA2
A Shell Advance 4T AX7 túlteljesíti az összes japán, európai, indiai és kínai motorkerékpár-gyártó követelményeit.
Kérjük, hogy az egyes berendezéseket tartalmazó teljes jóváhagyási és ajánlási listáról kérdezze meg az Ön helyi Shell képviselőjét, vagy érdeklődjön az OEM gépgyártó weboldalán.

Alkalmazások
Nagyteljesítményű lég- és vízhűtéses négyütemű motorkerékpár-motorokban, beleértve a hajtóművel közös kenésűeket és az olajos tengelykapcsolóval szerelteket is.
Azokban a motorkerékpár-hajtóművekben, amelyek kenésére előírás a motorolaj használata, beleértve néhány kétütemű motor és robogó hajtóművét is.
Nagyobb teljesítményt biztosít a robogóknak, mopedeknek és kisebb motorkerékpároknak.
Fizikai jellemzők
Tulajdonságok Szabvány Shell Advance 4T AX7 SAE viszkozitási osztály 10W - 40Kinematikus viszkozitás40°C-onmm2/sASTM D44598.6Kinematikus viszkozitás100°C-onmm2/sASTM D44515.8Viszkozitási index ISO 2909172Sűrűség15°C-onkg/m3ASTM D4052858Lobbanáspont (COC) °CISO 2592230Dermedéspont °CISO 3016-36
A fenti adatok a jelenleg gyártott termékre jellemzőek. Tekintettel arra, hogy ezen jellemzőknek a jövőben is a Shell mindenkor érvényes specifikációinak kell megfelelniük, ezek változása lehetséges.


Részletek

Növeli a normál motorkerékpárok és robogók teljesítményét
A Shell Advance AX7 ideális olaj a nagy teljesítményű motorkerékpárokhoz. Még nehéz körülmények között is biztosítja, hogy motorja nagy teljesítményt és nyomatékot biztosítson, javítva az irányítást és a kényelmet, valamint növelve az utazás izgalmát és kényelmét.

Shell Advance AX7 Shell Active tisztító technológiával formulázva, amely megakadályozza, hogy a szennyező részecskék összetapadjanak, hogy olajsarat képezzenek

Több energiát ad
Csökkenti a motor zaját és rezgését
Védi és meghosszabbítja a motor élettartamát
 

Viszkozitási fokozatokban kapható: SAE J 300 10W-40 Minden készítmény megfelel az API SM és a JASO MA2


Adatok
Cikkszám
SADV4TAX710W401
Tömeg
1 kg/db