TOTAL Quartz Ineo ECS 5W-30 (1 L) Motorolaj

TOTAL Quartz Ineo ECS 5W-30 (1 L) Motorolaj
4 040 Ft
Egységár: 4 040 Ft/Liter
A Quartz Ineo ECS magas teljesítményszintű második generációs üzemanyagtakarékos motorolaj, a legkorszerűbb (EURO IV) benzin- és dízelüzemű személygépkocsi és kishaszonjármű motorokhoz.Biztosítja a részecskeszűrő hatékony működését és meghosszabítja élettartamát. Használata különösen ajánlott nagy igénybevétel esetén (rendszeres nagy sebességű közlekedés autópályán, rövid utak városban).

A legújabb generációs motorolajok között referenciának számító QUARTZ INEO termékcsalád egyik tagját, a QUARTZ INEO ECS-t (Emission Control System) kifejezetten a PSA Peugeot Citroën holding és Toyota gépjárműveinek műszaki jellemzőihez igazították. Innovatív összetételének köszönhetően a TOTAL QUARTZ INEO ECS használatával csökken a motor belső súrlódása, és ezáltal a jármű fogyasztása is. A „természetesen takarékos" motorolajat használó autósok évente egy tankolásnak megfelelő üzemanyagot takaríthatnak meg, így járművük élettartama alatt 1 tonnával kevesebb szén-dioxidot (CO2) juttat a légkörbe.


Szintetikus technológiával előállított, üzemanyagtakarékos, magas teljesítményszintű "low SAPS" motorolaj benzin- és dízelüzemű motorokhoz. Különösen ajánlott korszerű, részecskeszűrővel felszerelt PEUGEOT és CITROEN dízelmotorokhoz

Specifikációk:
- ACEA C2
- ACEA A5/B5
- A Quartz INEO ECS 5W-30 a PEUGEOT ÉS CITROEN által egyedüliként ajánlott "low SAPS" motorolaj. Teljesítményszintje jelentősen meghaladja az ACEA C2 előírásait.

Adatok
Cikkszám
TINEOECS1
Tömeg
1 kg/db