Xado zsír 80 %-os kopáshoz -zacskós kiszerelés (12 ml) kenőzsír

Xado zsír 80 %-os kopáshoz -zacskós kiszerelés (12 ml) kenőzsír
Xado javítózsír , Reparing

12ml
A legnagyobb aktív anyag koncentrátumú zsír, ami akár 80% -osan kopott csapágyakat és egyéb alkatrészeket is képes helyreállítani.
A XADO zsírok egyedülálló új lehetőséget nyújtanak a javítástechnológia számára.
Szétszerelés nélkül is képesek a gyári tűréshatáron belül a kopott csapágyak és egyéb súrlódó fémalkatrész párok felületeire fémkerámia réteget felépíteni. A méretnövekedés önszabályzó, mert a súrlódás csökkenésével megszűnik a túlzott méretnövekedést okozó fémkerámia réteg képződés.

Kategória:
KENŐSZÍR
400 Ft
Egységár: 33 333 Ft/Liter
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek
"REPAIRING" XADO-zsír
Ezen legújabb zsír szabadalmaztatott alkotó eleme a xado revitalizáló és az EP coplex-en alapul. A zsir különösen hatékony erősen elkopott csapágyak megjavítására (10 000 rpm fordulatszámig). Az alkatrész 80%-os kopásáig használandó. Az alkatrészt félig lepje el a zsír. Ajánlott az alkatrész megtisztítása a régi zsírtól mielőtt a "Reparing" XADO-zsírt használjuk. Amennyiben az adott alkatrész megkívánja a zsír időszakos cseréjét akkor a későbbiekben a "Protecting" zsír használata is elegendő.
Kiszerelés 12 ml tasak, 125 ml polypack,1 kg. doboz. 125ml körülbelűl egy közepes gépkocsi (pl VW Passat) 4 darab féltengely csuklójának vagy 12 csapágy kezelésére elég. 12ml körülbelül 1-2 gépkocsiban használt csapágy kezelésére alkalmas.

Adatok
Gyártó
XADO
Kiszerelés
12 ml
Cikkszám
XADO_32103
Tömeg
1 kg/db
Webáruház készítés
argep.hu